About

I am A Joyful Mama

Salaam! Welcome to my blog. I am a mother of two super active kids who love to jump and run around anywhere anytime.

Before drowned in parenting (lol!), I spent years working as a humanitarian worker. I am most passionate about playing with kids (I do need my me time regularly for sanity tho 😁), advocating for women issues and caring our mother earth.

My husband’s work requires us to travel around the world regularly. From Africa to America we sail our journey, and wish to share some of our adventures here.

So, happy reading and keep in touch!

a

How to Make Over your Blog?

Blog juga perlu di make-over loh.. Kenapa?
Punya blog yang cantik nan kece pasti bikin betah yang berkunjung ke blog kamu.
Kita sebagai pemilik blog akhirnya makin semangat juga bikin kontennya.. 
Nah, apa saja sih yang dibutuhin untuk make over blog supaya tampilannya cantik nan kece:

Konten tulisan, gambar atau video yang mau kamu upload

Domain dan Hosting yang mumpuni. Ini tuh ibarat kamu beli tanah dan alamat untuk rumah (blog) kamu.

Cari tema wordpress yang premium tapi harga gak bikin bengkak dompet. Gak tau dimana nemunya, konsult aja ke ahlinya.

Kontak ke 0852-3195-4540 untuk konsultasi langsung gimana make over blog kamu jadi menarik dan nyaman dikunjungi

a